Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over MKB Coronahulp

MKB Coronahulp is een initiatief van MKB Belangen en Ondernemersjuristen.

Wij gaan jou als ondernemer in deze moeilijke tijd helpen! 

MKB Belangen:

MKB Belangen komt op voor de MKB-er en ZZP-er, onder andere door een actieve rol binnen de politiek te spelen en gezamenlijke inkoopdeals tot stand te brengen. Wij informeren kleine ondernemers over belangrijke wetswijzigingen, belangrijke ontwikkelingen, tips & tricks en ook juridische en administratieve zaken.

MKB Belangen wil bepaalde zaken onder de aandacht van de politiek en media brengen. In plaats van alleen maar roepen dat dingen anders moeten, doen wij er ook echt álles aan om dit te bewerkstelligen.

Waar mogelijk, bieden we ook concrete hulp aan ondernemers, zoals nu tijdens de Coronacrisis.

Ondernemersjuristen:

Ondernemersjuristen is de toegankelijk juridisch dienstverlener voor ZZP’ers en het MKB.

Wij adviseren en procederen op het gebied van contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht en zijn gespecialiseerd in het incasseren van onbetaalde facturen.

Door onze jarenlange ervaring voor het werken voor ZZP’ers en het MKB weten wij wat er bij deze ondernemers spelen. Wij geven onze adviezen in de context van de onderneming,

Hierdoor heeft u niet alleen een theoretisch juridisch advies, maar daadwerkelijk een praktische oplossing voor uw juridische probleem.

Vanwege de Coronacrisis hebben wij speciaal een heel team samengesteld om ondernemers te helpen om de financiële steun te krijgen waar zij recht op hebben. 

Copyright © 2021 MKB Coronahulp
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren